Kim Andre Røed

Engineer, Technical Safety - National Oilwell Varco Norway AS

Liker

Topptur, Ekstremsport, Lagidrett, Fotballfanatiker, Casual, Sporty

Jobb

Jeg jobber innenfor et selvskap som designer ingeniørløsninger og utstyr for olje og gass sektoren. Mine oppgaver går ut på å sørge for og passe på at våres produkter er i henhold til regelverk og anerkjente standarder. På min avdeling gjennomfører vi Risikoanalyser for å påse at produktene våres brukes sikkert. Vi er også med på design gjennomgang av produktene for å passe på at produktene ikke avviker i forhold til det regeverket som vil gjelde der skipet eller riggen skal bore. Fra tid til annen er jeg ute å reiser i den store verden for å være i møter med kunder.

Utdanning

Det mest interessante med min utdanning er at jeg har Mastergrad som går både på ren ingeniørvitenskap, samtidig som den tok for seg økonomistyring og ledelse av teknologiindustrien. I min bransje er det viktig å forstå begge tankeganger (det økonomiske perspektivet og det teknologiske perspektivet)

Om meg

På fritiden er jeg veldig glad i å drive med idrett, være ute i båt og være sammen med venner. Om sommeren jogger jeg mye (både i fjellet og i skogen), spiller fotball og om vinteren står jeg mye på snowboard og langrennski.