Knut Tore Skjerve

Ingeniør prosjektadministrasjon - Norconsult

Liker

Utendørs, Langtur, Våt i håret, Vind i håret, Digital, Musikk på øret, Håndverker, Hund, Dress-code, PC, Teamarbeider, Pratsom, Sjefete, Arkitektur

Jobb

Prosjekteringsledelse, Prosjektledelse, Byggeledelse, Prosjektadministrasjon og egentlig alt innen administrasjon innenfor bygg- og anleggsfag, gjelder både tekniske som rene byggfag. Tilstandsvurdering og takst av eiendom.

Utdanning

Startet med ett år med møbelsnekker før to år med tømrerutdanning. Jobba knapt ett år før jeg gikk videre på mer teknisk skole. Fulgte et studie på NTH og mere relevante kurs etter som oppgavene ble mer og mer krevende på det med kunnskap. Etter flere år som konsulent tok jeg ett år på BI samtidig som jeg hadde begynt å dreie meg mer mot ledelse.

Om meg

Stadig nye utfordringer, bedre å hoppe i det enn å la vær. Ingen oppgaver er for store. Se styrken hos andre, alltid tid og stiller gjerne opp for andre. Ærlig på egne svakheter og vil gjerne lære om det jeg er svak på. Gir meg gjerne ikke før jeg forstår hvordan ting henger sammen.