Kristiane Grøtvedt

Salg og Markeds Direktør - Scales AS

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Ekstremsport, Vind i håret, Digital, Musikk på øret, Katt, Casual, Sporty, PC, Teamarbeider, Ettertenksom, Superhelt, Dans, Sko, Barn, Interiør, Arkitektur

Jobb

Min rolle og mitt ansvar er todelt 1) sørge for nok prosjekter og oppdrag for mine 20+ kollegaer i Norge ved å selge spennende implementeringsprosjekter basert på Microsoft Dynamics 365 forretningsapplikasjoner til relevante kunder innen Finance, Professional services med Supply Chain Management og/eller produksjon. 2) Ansvarlig for at alle Norske kunder holdes fornøyde til enhver tid. Jeg var med å starte opp selskapet da jeg var 30år med 3stk. totalt og nå, etter 5år, er jeg en del av det norske lederteam med 20+ kollegaer i Norge. Selskapet er basert på et Dansk konsulent selskap med totalt ca.130 kolleger. Min hverdag er variert hvor mine oppgaver består hovedsakelig av: 1) Følge med i markedet der våre kunder opererer i tillegg til å følge med på alt det nye som kommer av løsninger fra Microsoft for å kunne dele med de relevante kontaktpersoner internt og direkte med de forskjellige kundene. 2) Posisjonere selskapet ifht. de rette kanaler for å komme i kontakt med de riktige potensielle kunder 3) Besvare RFI, RPF osv. som er vanlige prosesser for valg av produkt og partner i de prosjekter vi leverer. Evt. jobbe med kunden ifht. å definere rammene for en implementering og bygge en kontrakt på det. 4) Andre oppgaver jeg har er å bistå med prosjekt oppfølging, ansettelser, lisenser, deltakelse på relevante messer osv.. En typisk arbeidsdag er at den ikke er lik den dagen før. Den varierer også i lengde, noen dager jobber jeg lite andre mye. Det beste med jobben min er at jeg kommer i kontakt med mange forskjellige forretninger og varierte utfordringer i tillegg til gleden med å jobbe med mine kollegaer og de mulighetene vi står overfor, hvor vi må jobbe sammen.

Utdanning

Jeg valgte studiet med tanke på at økonomi ble for "tørt" for meg, men at jeg var dårlig på det og ville lære, så da valgte jeg det kombinert med IT, som jeg var sikker på at var fremtiden ? Faget jeg først hadde utfordringer med var bedriftsøkonomi, da jeg ikke hadde dette på videregående, siden jeg gikk på idrettslinjen. Jeg måtte legge ned litt ekstra innstas på dette faget for å få en god karakter. Det som overrasket meg mest i løpet av studie er at det var ganske lite informasjon om hvilke muligheter vi ville ha etter endt studie.. dermed meldte jeg med inn i næringslivsdagene for å bli litt bedre kjent med hvilke muligheter som fantes der ute. Jeg var ikke sikker på hva jeg ville etter endt studie selv etter de 3årene, men fagene og klassen var super bra, så da tenkte jeg ikke så mye på det før studiet var over. Mer relevant erfaring som del av studiene hadde nok hjulpet til å forstå mulighetene litt bedre tidligere. Jeg ville nok ikke ha valgt noe annet nå, veldig fornøyd med hvordan det har utviklet seg.

Om meg

Privat er jeg forlovet og vi har en sønn og bor på et småbruk i Spikkestad, hvor vi konstant har noen prosjekter på gang ? Noe helt annet enn hva jeg gjør i arbeidshverdagen! Det jeg liker best utenom jobb er å jobbe med prosjektene på gården, være ute i naturen, løping, downhill sykling, fjellturer både om sommeren og vinteren, kjøre vannscooteren og generelt litt adrenalin fylt sport er gøy! Ellers har jeg en bakgrunn som Kunstløper, som jeg holdt på med i nesten 20år på nasjonalt nivå.