Kristin Alne

VP Engineering - Aker

Liker

Utendørs, Topptur, Backpacker, Gourmet, Espresso, Interiør

Jobb

Som leder for engineering har jeg ansvar for at vi leverer sikre, robuste løsninger til felt i drift og prosjekt. Jobben min er veldig dynamisk, så jeg vet aldri helt hva som venter meg når jeg kommer på kontoret. Dette er noe av det som gjør det ekstra gøy å jobbe i driftsmiljøet i et oljeselskap!

Utdanning

Da jeg vokste opp, ville jeg bli jagerflyger eller meteorolog. Jeg hadde sans for realfag, men måtte jobbe hardt. Etter endt videregående skole, dro bestevenninnen min og jeg jorda rundt i seks måneder. Jeg endte til slutt opp med å søke sivilingeniør energi og miljø på NTNU i Trondheim. Som en del av utdanningen min studerte jeg et semester på University of Cape Town. Jeg ser tilbake på studenttiden som en fantastisk epoke i livet mitt.

Om meg

Med fire barn på hjemmebane, er det lenge siden jeg kjedet meg! Vi trives veldig godt i fjellet både sommer og vinter, og i ukedagene prøver jeg å holde meg i form med svømming og yoga. Av og til hender det også at jeg tar meg tiid til å se en god serie på Netflix.