Kristine Næss

Corporate Account Executive - Microsoft

Liker

Treningssenter, Utendørs, Vind i håret, Synger, Hund, Dress-code, Gourmet, Te, PC, Teamarbeider, Pratsom, Forskning, Dans, Design, Sko, Barn, Fargeblyanter, Interiør, Arkitektur

Jobb

Jeg så en annonse i avisen, der Microsoft søkte etter traineer, og søkte på den. Etter en hel dag med forskjellige presentasjoner, cases etc, fikk jeg jobben. Det beste med min jobb er at jeg får jobbe med utrolig mange hyggelige mennesker hver dag, både hos kundene mine og internt. I tillegg har en veldig variert og fleksibel jobb. Og så er det veldig inspirerende å hjelpe kundene våre til å bruke teknologi på nye måter, slik at de kan få flere kunder, selge mer, få mer fornøyde ansatte med mer.

Utdanning

Jeg gikk på IB, og ville gjerne studere i utlandet, og jeg vurderte juss og økonomi. Jeg fant ut at med økonomi/teknologistudier ville jeg ha mange flere valgmuligheter etterpå, samtidig som studiet er svært variert, fra marketing til programmering, matte, statistikk og sos.øk. Første året var ganske utfordrende, både fordi jeg ikke kunne tysk så godt (og hele studiet var på tysk), men også fordi fagene var helt nye. Etterhvert som vi fikk velge studieretning syntes jeg det ble mer og mer interessant.

Om meg

Jeg er veldig glad i språk og reiser, samt seiling og turer i fjellet. Ellers var jeg med og startet et nettverk som heter Oda-Nettverk, for jenter/kvinner i IT-bransjen, og jeg bruker endel fritid på det.