Kristine Remme Nordbakk

HMS leder - Aibel

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Topptur, Lagidrett, Fotballfanatiker, Backpacker, Sydentur, Musikk på øret, Hund, Mote, Sko, Interiør

Jobb

Jobber med Helse, Miljø og Sikkerhet i Aibel ut mot Hammerfest LNG (Melkøya). Det vil i korte trekk si å følge opp helsen og sikkerheten til de ansatte på denne arbeidsplassen. Jeg var i praksis både i påskeferie og sommerferie og fikk da tilbud om å overta stillingen. Jeg styrer hverdagen min ganske fritt og kommer i kontakt med veldig mange spennende mennesker som sitter inne med stor kunnskap på forskjellige områder. Det er alltid utfordringer og ingen dag er like hverandre.

Utdanning

Utdanning innen HMS er ganske nytt, men virket veldig spennende og passende for meg. Det er mye matte og fysikk i alle ingeniør utdannelser , noe som kan være krevende for mange. Jeg tror at så lenge du studerer noe som interesserer deg, gjør det lesingen mye enklere.

Om meg

Jeg spiller aktivt fotball på Hif/Stein Damelag som ligger i 2. divisjon. Ellers er det mye sosialt som skjer med vennene mine på fritiden. Går mye på fjellet både på tur og på jakt. I tillegg er det ski og scooterkjøring på vinteren. Liker utrulig godt å reise, lage god mat osv.. Har (dessverre?) litt for mange interesser og litt for liten tid i døgnet til å gjøre alt jeg vil !