Kristoffer Lerøy Neset

Byggingeniør - Asplan Viak

Liker

Treningssenter, Utendørs, Topptur, Kampsport, Vind i håret, Backpacker, Digital, Quiz, Musikk på øret, Brettspill, Spiller, Håndverker, Katt, Hund, Dress-code, Casual, Sporty, Laid-back, Pyntet, Traktekaffe, Te, Fargerik, PC, Teamarbeider, Pratsom, Superhelt, Vampyr, Mote, Sko, Fargeblyanter, Interiør, Arkitektur

Jobb

Jeg har fagbrev som forskalingssnekker og har jobbet fire år i NCC tidligere. Nå er jeg begynt i ny jobb som prosjektingeniør hos Asplan Viak AS. Jeg var ferdig utdannet byggingeniør sist sommeren 2014 og har nå hatt mitt første år i jobb som byggingeniør. Jeg er ansatt som byggingeniør innen vann, avløp og renovasjon, også kalt VAR-teknikk. Avdelingen jeg jobber på heter Vann & Miljø og vi jobber med problemstillinger innen vann, avløp, miljø, avfall, forurensing, flom og mer. Til daglig prosjekterer jeg mye. Da tegner og planlegger jeg hvordan vi skal bygge nye, eller forbedre gamle, prosjekter. Det kan være alt fra drikkevanns- eller avløpsrenseanlegg, ledninger til nye boligfelt eller reparasjon av gamle ledninger i bakken. Det meste av arbeidet mitt gjør jeg på data på kontoret.

Utdanning

Jeg har en allsidig utdanning, fagbrev som forskalingssnekker, allmennfag med realfag og bachelorgrad som byggingeniør. Jeg har valgt å spesialisere meg innen vegplanlegging, vann- og avløpsplanlegging og arealplanlegging, fordi jeg synes det er spennende å være med på utformingen av samfunnets infrastruktur! Som student har man en utrolig frihet, og selv om det er veldig deilig er det også en utfordring, da realfaglige studier krever mye tid.

Om meg

Født og oppvokst nord i Bergen (Åsane, Hordvik), interessert i trening, foto, film, spill og mye mer! Liker tørre vitser og upolitisk korrekt humor! Jeg løper vanligvis orientering en gang i uken, og prøver få inn noen treninger i tillegg, bl.a. kampsport. For tiden prøver jeg og kjæresten å se hele Sons of Anarchy-serien på Netflix.