Kristoffer Neerbye

Senior ingeniør - Aibel

Liker

Utendørs, Sydentur, Digital, Brettspill, PC, Barn

Jobb

I mitt firma jobber vi med å designe og lage nye olje- eller gassplattformer, eller store modifikasjoner på eksisterende plattformer. Jeg jobber i den delen som vi kaller system engineering, der vi er mange ingeniører som lager alt underlaget som brukes til bygging av plattformen. Mye av arbeidshverdagen går med foran PCen, men vi har også faser av prosjektene der vi er ute hos en underleverandør, på et verft eller offshore for å følge opp de leveransene vi har jobbet med.

Utdanning

Jeg ønsket å få spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, samt at det å ha en solid utdannelse legger grunnlaget for mange valgmuligheter i fremtiden. Fra jeg var liten var jeg veldig interessert i teknikk, datamaskiner, konstruksjon og liknende og en teknisk utdannelse passet derfor godt for meg.

Om meg

Jeg har tre barn og mye tid går med til å følge opp dem i forbindelse med skole og fritidsaktiviteter. Utenom det er jeg interessert i fotografering og jeg bruker litt tid på det samt etterbehandling i Lightroom og Photoshop. Jeg liker datamaskiner og teknologiske duppeditter. Jeg liker å sykle og å være ute i skog og mark. Jeg kombinerer interessen for teknologi og friluftsliv med geocaching.