Kristoffer Prestvold

Student

Liker

Treningssenter, Utendørs, Vind i håret, Backpacker, Quiz, Casual, Sporty, Traktekaffe, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Forskning

Jobb

Min hovedoppgave som ansatt i ENT3R er å motivere og veilede elever fra 10. klasse og oppover med realfag. Dette gjør vi ved å hjelpe dem med lekser, svarer på spørsmål knyttet til utdanning, og arrangerer elevkvelder. Det er utrolig givende å se at elever er så interessert, og etter hvert mestrer realfag på alle nivå!

Utdanning

Jeg studerer Produktutvikling og Produksjon på NTNU og har valgt å fordype meg innenfor Energi-, prosess- og strømningsteknikk. Hva betyr det å studere strømning lurer du kanskje på? Jo, det er å prøve og forså alt som ikke er fast stoff. F. eks kan det være luften rundt et fly som kjører raskere enn lyden, vannet som renner i et av Norges vannkraftverk, eller oljen vi tar opp fra Nordsjøen. Med andre ord utrolig mye forskjellig! Denne kunnskapen er mye knyttet til energiutvinning, og jeg håper jeg kan bruke det jeg lærer til å være med på å utvikle et mer bærekraftig samfunn.