Lamisi Gurah

Innovasjonsspesialist - DNB BANK ASA

Liker

Treningssenter, Utendørs, Ekstremsport, Kampsport, Våt i håret, Backpacker, Digital, Musikk på øret, Casual, Laid-back, Gourmet, Kaffe Latte, Teamarbeider, Best uten boss, Forskning, Dans, Barn

Jobb

Jeg jobber som innovasjonsutvikler i New Tech Lab som lager prototyper med ny teknologi. Målet er å utfordere banken til å finne nye forretningsmuligheter og lære om mulighets rommet for tidligfase teknologier og produkter.

Utdanning

Min barndomsdrøm var å studere medisin, men etterhvert som jeg nærmet meg slutten av videregående så fikk jeg plutselig øynene opp for informasjonsteknologi. Jeg startet på Univsersitet i Oslo, men gikk siden over til Høgskolen i Oslo på dataingeniør studiet. 10 år senere gikk jeg tilbake til skolebenken for å ta to mastere i henholdsvis innovasjon og informatikk. De mest spennende fagene var de tekniske fagene som også var nært knyttet opp mot samfunnsvitenskap (teknologi for utbedring av helsetjenester, utdanning og sosial samhandling).

Om meg

Utenom jobb så går mye av tiden min med til familie (har 2 barn), trening og kulturarrangementer (både arrangør og som gjest).