Leif Arne Dalane

Prosjektleder - NOV

Liker

Vind i håret, Gambling, Digital, Brettspill, Spiller, Katt, Casual, Fastfood, Spraglete, PC, Teamarbeider, Ettertenksom, Barn, Arkitektur

Jobb

Jeg er prosjektleder for leveranse av komplette borepakker til verft som leverer boreskip til sine kunder. Dermed har jeg en veldig variert arbeidsdag. Prosjektet skal først definere hva som skal leveres. Deretter følger anskaffelse og produksjon. For våre prosjekter betyr det at utstyr fra hele verden skal samordnes og til slutt leveres til verftet. På verftet har vi utplassert eget personell som hjelper med å få utstyret rett installert og i driftsatt. Dette er alt innenfor prosjektet og gir meg en innholdsrik arbeidsdag.

Utdanning

Utdanningen innen Computing Science er den byggeklossen jeg har hatt for å lære mer. Realfag har jeg alltid hatt interesse for og skulle hjelpe meg å bli flyger. Men fargeblinghet satte en stopper for det. Da ble valget ingeniør. Ferdig utdannet Sivilingeniør hadde jeg et grunnlag til å tilegne meg ny kunnskap. Det har ført til at jeg har hatt gleden av å kunne arbeide med akkurat det jeg har hatt lyst til i hele mitt arbeidsliv. Det gir tilfredstillelse.

Om meg

Realfag interessen min har også hjulpet meg innen gambling. Jeg spiller poker aktivt i lokal pokerklubb og på casinoer ute i verden når jeg er på reise. Her gjelder det å kunne regne sannsynlighet. Realfaginteressen min er stor grunn til at jeg har klart 10 turer til Las Vegas uten tap. La oss håpe at det fortsetter!