Leif Røv

Direktør Forretningsutvikling - AAK

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Ekstremsport, Våt i håret, Vind i håret, Backpacker, Musikk på øret, Casual, Laid-back, Espresso, Teamarbeider, Ettertenksom, Design, Barn, Arkitektur

Jobb

Utvikle og kommersialisere nye forretningsområder, konsept, metoder eksternt og internt i selskapet mot olje og gass - og energibransjen (vannkraft - og vindenergi produksjon). Har teknisk fagskole inne elkraft i tillegg til fagbrev inne elektriker og energimontør yrket, og har tidligere jobbet som adjunkt ved Eid vgs. skole med lærlinger inne samme fag. Matematikk og elektroteknikk har alltid vært viktige kompetanse for dette fagområdet. Både når det gjelder produksjon og sikkerhet.

Utdanning

Har artium fra 1985, yrkesfag elektro 1986 - 1987, teknisk fagskole elkraft 1991, pedagogikk 2001, friluftsliv, og tar nå en master ved BI innen ledelse (se LinkedId profil). En lang interessant vei, som jeg ikke har ville ha vært for uten.

Om meg

1. div. KFUM Volda og juniorlandlagspill i volleyball, guide og kursinstuktør i fjell og bre, Norske alpine redningsgruppe, skredredningsgruppe Volda/Ørsta, mange år i forsvaret, i tillegg til kommunestyrerepresentant for Volda Kommune.