Lene Diesen

CEO Semine - Microsoft

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Lagidrett, Våt i håret, Vind i håret, Best med ball, Digital, Musikk på øret, Brettspill, Sporty, Kaffe Latte, Traktekaffe, PC, Teamarbeider, Ettertenksom, Mote, Sko, Barn, Interiør

Jobb

Jeg har ansvaret for at Semine når sine finansielle og strategiske mål. Det er et stort ansvar som jeg må få til gjennom andre mennesker. Enkelt forklart vil det si at hvis alle avdelingene i Semine når sine mål, så når jeg mitt mål. Arbeidshverdagen min er veldig variert. En dag kan jeg være ute på et markedsføringsevent, en annen dag et arrangement i regi av en av våre partnere, kundemøter eller interne møter. Jeg har bruk for det jeg lærte under studiene og det jeg har tilegnet meg av kunnskap gjennom min karriere, hver eneste dag.

Utdanning

Jeg har studert informasjonsteknologi. Det er snart 20 år siden jeg var ferdig med studiene. Først nå skjer det det vi hørte om da jeg gikk på studiene: Maskin læring og roboter vil ta over en del av de jobbene som finnes. Tenknologien vil bli en del av alle bransjer i vesentlig stor grad. Det synes jeg er spennende! Nå endelig skjer det mye innenfor det jeg lærte masse om under utdannelsen min innen AI/kunstig intelligens. Det er i ferd med å "ta av" for fullt kan man si. Jeg syntes matte var strevsomt da jeg studerte - men jeg knakk koden etter hvert. I tillegg var ikke all programmeringen jeg måtte lære like spennende. Jeg syntes det var en stor overgang fra videregående til å studere. Mest i positiv forstand. Da var jeg mye friere til å studere på min måte.

Om meg

Jeg er en teknologi optimist som elsker hvordan teknologi kan samhandle med mennesker og innovere gamle tanke sett.