Lene Diesen

Viseadm. direktør Microsoft Norge - Microsoft

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Lagidrett, Våt i håret, Vind i håret, Best med ball, Digital, Musikk på øret, Brettspill, Sporty, Kaffe Latte, Traktekaffe, PC, Teamarbeider, Ettertenksom, Mote, Sko, Barn, Interiør

Jobb

Jeg har ansvaret for at Microsoft Norge når sine finansielle og strategiske mål. Det er et stort ansvar som jeg må få til gjennom andre mennesker. Enkelt forklart vil det si at hvis alle avdelingene i Microsoft Norge når sine mål, så når jeg mitt mål, som igjen er Microsoft Norge sitt mål. Arbeidshverdagen min er veldig variert. En dag kan jeg være ute på et markedsføringsevent, en annen dag et arrangement i regi av en av våre partnere, kundemøter eller internemøter. Jeg har bruk for det jeg lærte under studiene og det jeg har tilegnet meg av kunnskap gjennom min karriere hver eneste dag.

Utdanning

Jeg har studert informasjonsteknologi. Det er snart 20 år siden jeg var ferdig med studiene. Først nå skjer det det vi hørte om da jeg gikk på studiene: Maskin læring og roboter vil ta over en del av de jobbene som finnes. Tenknologien vil bli en del av alle bransjer i vesentlig stor grad. Det synes jeg er spennende! Nå endelig skjer det at det jeg utdannet meg innen virkelig "tar av" for fullt. Jeg syntes mattematikk var strevsomt da jeg studerte - men jeg knakk koden etter hvert. I tillegg var ikke all programmeringen jeg måtte lære like spennende. Jeg syntes det var en stor overgang fra videregående til å studere. Mest i positiv forstand. Da var jeg mye friere til å studere på min måte.

Om meg

Jeg er glad i teknologi og hvordan den kan samhandle med mennesker. På fritiden er jeg i tillegg til å lese veldig glad i å løpe og være sammen med familie og venner. Jeg er gift og har tre barn.