Lene Marita Green

Senioringerniør Plattformteknologi - Equinor

Liker

Utendørs, Topptur, Lagidrett, Vind i håret, Sporty, Pratsom, Sjefete, Barn

Jobb

Jeg jobber med sikker drift av fleksible rør som fører olje og gass på Åsgard feltet i Norskehavet. Dette er en veldig variert jobb med mye ansvar. Jeg jobber sammen med mange spennende kolleger i et internasjonalt miljø. I jobben min reiser jeg en del, både på innenlands, utenlands og offshore på plattformer.

Utdanning

Jeg fikk høre av læreren min på ungdomsskolen at jeg var en typisk realist. Og det kan jeg si meg enig i, jeg liker ting som er satt i system og to streker under svaret. Jeg hadde veldig flinke og inspirerende realfagslærere som jeg så opp til på ungdomsskolen og på videregående skole. Dette var nok veldig avgjørende i valg av utdanning. Under studiene var det en god miks mellom teori og praktiske oppgaver. Gjennom bedriftspresentasjoner og besøk fikk vi godt innblikk i hva vi kunne bruke utdanningen vår til.

Om meg

Jeg bor på et småbruk med mann og tre barn. Jeg liker å være aktiv med trening og turer. Jeg sitter i styret i det lokale idrettslaget hvor jeg har ansvaret for barneidrett og er fotballtrener for barn.