Lene Merethe Liodden

Vice President - MHWirth

Liker

Utendørs, Topptur, Ekstremsport, Våt i håret, Vind i håret, Backpacker, Sporty, Pratsom, Dans

Jobb

Jeg jobber som avdelingsleder for en avdeling som produserer avanserte maskiner til installasjon på boreskip eller boreplattform. Produktene programmeres til å kjøre fra egne "gaming-stoler" med joystick og mange skjermer. Mitt ansvar som leder er å sørge for at vi klarer å levere det våre kunder ønsker, og at vi tjener penger på det.

Utdanning

Jeg har alltid elsket matematikk og realfag, og bestemt meg for denne utdanningen veldig tidlig - i ungdomsskolen. Selv om jeg ikke visste helt hva jeg skulle bruke den til. Jeg ble overrasket over hvor mye jeg kan bruke denne utdannelsen min til, og har alltid klart å stikke meg ut i jobbsammenheng med å være en kvinnelig matematiker. Har også alltid opplevd å få stor respekt for den utdanningen. Alle tror det er så vanskelige fag, men jeg opplever at hvis man er sta og ønsker å få det til- så kan man gjennomføre høyere utdannelse innen realfag. Jeg har valgt å kombinere med en MBA, som gir en forretningsforståelse i tillegg.

Om meg

Jeg liker godt å være aktig og være ute. Jeg er glad i å løpe og trener cross-fit. Er veldig glad i båt. sjø, og vannsport. Elsker å reise og oppleve nye steder, men er gjerne på samme sted på hytta år etter år.