Leyan Salih

Trainee - Teknologiendringsprosjekter - Bane NOR

Liker

Treningssenter, Kampsport, Sydentur, Digital, Brettspill, Casual, Laid-back, Pyntet, Te, Fastfood, PC, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Forskning, Superhelt, Arkitektur

Jobb

Jeg jobber i ERTMS Programmet i Bane NOR med digitalisering av jernbanen. Jeg jobber hovedsakelig med hvordan denne endringen påvirker menneskene, teknologien og organisasjonen.

Utdanning

Det jeg liker best med min utdanning er at jeg har fått jobbet mens jeg har utdannet meg! På videregående gikk jeg Tekniske Allmennfag (TAF), og fikk et industrielt fagbrev. Under lærlingtiden jobbet jeg i produksjonen av MTB krigsbåter hos Umoe Mandal. Med fagbrevet jobbet jeg med å montere rør basert på tegninger, samt gjøre testing og dokumentere det. Etter videregående ønsket jeg å lære mer om tekniskefag, så jeg startet på Bachelor i Mekatronikk. Her lærte jeg om robotikk og automatisering. Dette ga meg en innføring i hvordan de forskjellige ingeniørfeltene spiller sammen for å lage automatiserte løsninger. Deretter startet jeg på en industriell mastergrad i Systems Engineering. Det vil si at man jobber mens man studerer. Jeg jobbet som prosjektingeniør og etter hvert som prosjektleder hos Firenor. Her jobbet med automatiske brannsluknings systemer. Systems Engineering går ut på å se det store bildet og hvordan alt henger sammen og påvirker hverandre.

Om meg

Jeg liker å jobbe i team sammen med forskjellige mennesker. Jeg stiller mange spørsmål for å lære noe nytt hver dag. Jeg elsker serier og liker å trene.