Lillian Bøe Larsen

Vice President IT - Enhanced Drilling

Liker

Utendørs, Langtur, Våt i håret, Backpacker, Bokorm, Digital, Quiz, HTML, Synger, Håndverker, Katt, Casual, Sporty, Laid-back, Gourmet, Espresso, PC, Teamarbeider, Sjefete, Forskning, Dans, Design, Barn, Interiør, Arkitektur

Jobb

Jeg er IT- sjef i et oljeserviceselskap. Jeg er ansvarlig for IT systemer, og løsninger som skal gjøre bedriften vår effektiv. Det beste med jobben min er at jeg får kombinere det å jobbe med teknologi med at jeg får være leder for mennesker. Jeg liker også å være med å bestemme hvordan ting skal være i bedriften.

Utdanning

Jeg er IT ingeniør fra Høyskolen i Bergen. Jeg har gjennom hele karrieren hatt stor nytte av det jeg lærte på høyskoen. Det er bra å ha en grunnleggende forståelse for det tekninske når man skal styre et område som IT. I voksen alder tok jeg videreutdanning på BI for å lære mer om ledelse. Det har jeg hatt god nytte av i jobben. Jeg holder nå på med Master i IT ledelse ved universitetet. Dette er en konkret og målrettet utdannelse for IT ledere.

Om meg

Jeg er gift og har 3 barn. Liker å ha en aktiv fritid med familie og venner. Jeg liker turer i fjellet, ski, sykkel, svømming og jogging. Trives også godt i sofakroken av og til.