Linda-Mari Aasbø

Ytre miljøkoordinator - Equinor

Inviter

Rollemodellen er i permisjon og kan ikke inviteres.

Liker

Treningssenter, Utendørs, Kampsport, Best med ball, Backpacker, Bokorm, Musikk på øret, Brettspill, Katt, Casual, Kaffe Latte, Ettertenksom, Superhelt, Dans, Sko

Jobb

Jeg jobber i bedriftsenheten Boring og Brønn, og følger opp flere rigger som driver med produksjonsboring. Dette medfører ofte en tett dialog med de som sitter ute offshore, og våre underlevendører. Arbeidsdagene kan være veldig varierte ettersom man sitter tett på aktiviteten, og nye problemstillinger kan komme på løpende bånd. Jeg bruker ofte ting jeg har lært underveis i studiet fra NTNU, og har stor nytte med en realfagbakgrunn i forhold til å forstå seg på teknologien som brukes og hvordan dette fungerer i f.eks Boring og brønn. Det jeg liker best med jobben min er å jobbe tett opp mot andre fagdisipliner, lære på tvers av fag og ha muligheten til å reise offshore.

Utdanning

Jeg hadde tatt en ren realfagsfordypning i vgs, og har alltids funnet realfagene interessante. Det falt seg til slutt naturlig å velge et studie der man hadde muligheten til å gå videre med disse fagene, og jeg valgte industriell økonomi og teknologiledelse, energi og miljø. Overgangen fra vgs til universitet var nok vanskeligere enn det jeg hadde forventet. På vgs klarte jeg å tilegne meg kunnskap uten at dette krevde for mye av meg som student, men dette var ikke tilfellet på NTNU. Det ble en brå overgang, og etter to år tok jeg et år permisjon fra studiet. Dette året gikk med på reising, samtidig som jeg tok et semester medisin. Semesteret i medisin gjort at jeg innså at de teknologiske fagene passet meg best, og gjorde at jeg fortsette på mitt opprinnelige studie etter at permisjonsåret var ferdig. I ind.øk-linjen velger man spesialisering / fordypning i 3.året, og jeg tok HMS-linjen. Jeg ble positivt overrasket med HMS-linjen ettersom dette ga oss muligheten til å gjøre faktisk oppdrag ut mot ordentlige bedrifter. Dette ga oss en ypperlig mulighet til å se hvilke arbeidsoppgaver vi potensielt kunne gjøre når man kom ut i arbeidslivet. Vi fikk også en forsmak med å jobbe i grupper, og dynamikken her.

Om meg

Utenom jobb liker jeg å holde meg i aktivitet med trening, skikjøring (telemark), turgåing og dykking (helst i utlandet - varmere vann ;) Ellers går det en del tid på å finne spennende reisemål for feriene. Når det kommer til bøker er jeg veldig glad i fantasy-sjangeren. TV-serier blir det jo litt av også, og her er det mange favoritter: Sopranos, Justified, The Big Bang Theory, House of Cards for å nevne litt nytt og litt gammelt. Jeg var ingen stor tilhenger av gruppearbeid på verken ungdomsskolen eller videregående, men når man får jobbe i grupper der alle bidrar basert på sine ferdigheter - så kan dette være veldig gøy.