Line A. Sæle

Virksomhetsarkitekt - Nasjonal IKT HF

Liker

Kampsport, Våt i håret, Sydentur, Musikk på øret, Katt, Dress-code, Casual, Traktekaffe, Te, PC, Teamarbeider, Pratsom, Superhelt, Dans, Barn

Jobb

Som virksomhetsarkitektene i Nasjonal IKT jobber jeg med å se hele systemlandskapet i helsesektoren på tvers av alle regionene. Det er viktig å se sammenhenger og avhengigheter i et komplekst IT område. I tillegg får jeg innsikt i arbeidet på sykehusene i Norge - og hva som kreves for at alt skal gå rundt, og hvor informasjon kan redde liv.

Utdanning

Utdannelsen min tok jeg på NTNU, innen kybernetikk. http://www.ntnu.no/studier/mttk På kybernetikk kan en ta linje for medisinsk bildefremstilling, hvor en lærer om hvordan Ultralydbilder lages, samt MR og CT bilder. Kybernetikk er en linje som krever mye matte. Jeg elsker matte, selv om det nok kan bli litt mye av det i utdannelsen. Likevel er alt strevet verd det grunnlaget du legger når du skal ut i arbeidslivet. Jeg regner ikke lengre på lange mattestykker, men det jeg lært ligger alltid som et godt grunnlag.

Om meg

Utenom jobb så trener jeg Taekwondo, og oppnådde svart belte i juni 2015. Jeg driver i tillegg med bueskyting. Jeg er mamma til to og er også travelt opptatt med å følge de på taekwondo og fotball.