Line Brudevoll

Rådgiver - Leventure

Liker

Utendørs, Sydentur, Digital, Musikk på øret, Synger, Spiller, Katt, Sporty, Laid-back, Pyntet, Traktekaffe, Fargerik, Mac, Teamarbeider, Forskning, Dans, Mote, Sko, Barn, Interiør

Jobb

Jeg driver et eget plateselskap hvor jeg er artist og låtskriver. Jeg tar også gjerne konsulentoppdrag og har foredrag for andre bedrifter innen flere fagområder. Det jeg har lært fra realfagsstudiene kommer godt med i mange prosjekter. Det oppleves som et godt fundament å ha, og dette bidrar til økt forståelse på flere områder. Jeg har blant annet utviklet en kvalitetssikringstjeneste for helsepersonell i Norge og utviklet en kvalitetsikringshåndbok for analyselaboratorier. Det beste med jobben min er at jeg kan styre min egen hverdag, møte mange spennende mennesker og alltid lære nye ting. Jeg tror at det man lærer får man bruk for fremover på en eller annen måte. Jeg er også lærer hos Aftenskolen Agder og underviser i norsk for fremmedspråklige.

Utdanning

Opprinnelig hadde jeg tenkt til å bli lege, men valgte en studieretning innen kjemi på Universitetet i Oslo. Jeg har alltid syntes det har vært spennende med realfag. På videregående synes jeg det var skikkelig moro med matematikk!! (samtidig som det tok noen år på ungdomsskolen før jeg fikk helt taket på det...) Det er håp! I løpet av studiet på Universitetet studerte jeg blant annet statistikk og informatikk. Noen år senere jobber jeg med dette og underviser andre i faget. Dessuten fikk jeg bruk for min interesse innen helse. Hovedfaget mitt tok jeg på Farmasøytisk institutt, og jeg har jobbet innen helse og medisin etterpå. Moro!