Line Lilleby Bjering

Senior Ingeniør Materialteknologi - Equinor

Inviter

Rollemodellen er i fødselspermisjon og kan ikke inviteres.

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Topptur, Lagidrett, Best med ball, Brettspill, Hund, Sporty, Teamarbeider, Pratsom, Superhelt, Mote, Interiør

Jobb

Jeg deltok på et speedintervju Equinor hadde på NTNU da jeg studerte der. Dette intervjuet var vellykket, og jeg ble kalt inn til et andregangsintervju noen måneder etter. Jeg ble da tilbudt en jobb som ingeniør i materialavdelingen hos Equinor i Stavanger. Jeg ble ansatt som graduate, og jeg ble da en del av et opplæringsprogram for nyansatte. Dette innbefattet flere kurs og workshops sammen med andre graduates. De to første årene var jeg materialansvarlig innenfor utvikling og utbygging av nye oljefelt. Jeg fikk blant annet reise to uker til Japan for å følge opp produksjon og leveranser av rørledninger. Jeg er nå Teknisk Fagansvarlig for Materialteknologi i Drift Sør, og jeg bistår nå oljeplattformene i Drift Sør med min fagkunnskap innenfor materialteknologi og korrosjon. Dette er en spennende jobb med mange varierte oppgaver, og jobben involverer også en del reising ut til oljeplattformene.

Utdanning

Jeg var veldig i tvil om hvilken utdanning jeg skulle velge, men jeg syntes ingeniørutdanningen hørtes ut som en spennende utdanning som kunne gi meg muligheter for å jobbe innenfor flere bransjer. Jeg ønsket å arbeide innenfor oljeindustrien, og spesielt det å kunne jobbe på oljeplattform, noe denne utdanningen kunne gi meg mulighet til.

Om meg

Jeg bor og jobber i Stavanger. Jeg liker å trene, enten det er inne på et treningssenter, på yogasenteret eller på fotballbanen. Jeg liker også å gå på tur i fjellet både på sommeren og på vinteren, og jeg er spesielt glad i å gå på ski. Jeg er også veldig glad i å stå på carvingski. Jeg liker at det er litt høyt tempo på jobben, og jeg er ikke redd for få litt skitt under neglene. Derfor passer det meg utmerket å jobbe som ingeniør og kunne reise offshore for å være tett på jobbene som gjøres ute i havet.