Lisbeth Brevik

Daglig leder - B&B Consult

Liker

Utendørs, Casual, Traktekaffe, Mac, Pratsom, Forskning, Barn

Jobb

Etter å ha jobbet på klinisk laboratorie, som forsker og innen diagnostikk, begynte jeg i 2008 som Legionellakonsulent. I 2012 startet jeg B&B Consult AS, et rådgivnings-selskap innen mikrobiologi, men med hovedfokus på Legionella og forebygging. I dag leder jeg 4 ansatte og holder mye kurs/foredrag, risikovurderinger, desinfisering av infiserte bygg, og prøver å gi kunden den sikreste og medt effektive løsningen på det problem de måtte ha. Med andre ord: en svært varierende hverdag!

Utdanning

Jeg fattet interesse for lab første året på videregående da vi hadde elevøvelser i naturfag. Jeg bestemte meg for å ta matte, kjemi og biologi, og fikk da vite at jeg enten kunne satse på veterinær eller lege, men hadde ikke gode nok karakterer. Jeg bestemte meg for å reise til England å studere. Helt tilfeldig leste jeg om bioteknologi og det hørtes spennende ut! 1. året på universitetet var mikrobiologi en del av pensum, og jeg ble hekta!!!!! Hadde aldri før lært om bakterier og virus på denne måten, og jeg måtte vite mer! Det endte med at jeg endret studieretning til BSc (Hons) Applied Microbiology. Har aldri angret! Gikk så videre til PhD i molekylær mikrobiologi. Fantastiske år og spennende studie :)

Om meg

Jeg ble værende i England i 11 år før jeg flyttet tilbake til Norge. Er i dag tilbake i Ålesund, venter barn nr 3 i løpet av de neste 2 ukene (har 2 gutter på 2 og 4år) og driver mitt eget selskap. Skulle ønske døgnet hadde 60 timer, men prøver å finne balansen mellom jobb, familie og fritid.