Lise Bratberg

Konsulent - Bouvet AS

Liker

Utendørs, HTML, Brettspill, Hund, Casual, Te, PC, Mac, Teamarbeider, Sjefete, Forskning, Design

Jobb

Jobben min går ut på å hjelpe kunder med å få it-løsninger de har behov for. Kunder kan være offentlige eller private, og prosjekter kan gå ut på å finne ut hva de trenger, hvorfor de trenger det, og deretter utvikle (designe, programmere, teste) en it løsning som passer. En typisk arbeidsdag kan være å utvikle en liten del av systemet kunden ønsker. Det beste med jobben min er at man lærer utrolig mye! Hver dag! Nye prosjekter, nye mennesker med spennende utfordringer du kan bidra til å løse!

Utdanning

Utdannelsen min tok jeg på NTNU Trondheim med mange flotte studenter som hadde samme interesse som meg. I tillegg finnes det utrolig mange flinke studenter, noen hadde drevet med programmering i mange år, noen startet da de begynte på universitetet (som meg), og den blandingen lagde et god læringsmiljø!

Om meg

Jeg er altfor glad i å sitte stille i sofaen med en potetgullpose og se på serier, eller spille litt Diablo! Ellers pleier jeg å komme meg ut på turer med både hund og barn, samtidig som en kopp kakao nytes!