Lise Heggheim

forretningsutvikler og prosjektleder - Finnmark Kraft

Liker

Utendørs, Langtur, Lagidrett, Vind i håret, Casual, Kaffe Latte, Ettertenksom, Forskning, Barn

Jobb

Jeg jobber med vindkraft og vannkraft. Som forretningsutvikler jobber jeg med å utvikle prosjekter fram til de bygges og idriftsettes. Jeg må finne ut om de teknisk sett går an å utnytte, om de økonomisk sett er lønnsomme, og må søke om nødvendige tillatelser for å kunne bygge. Videre følger jeg prosjektene inn i utbyggingsfasen, der jeg er prosjektleder. Det er store prosjekt, med mange mennesker fra mange nasjonaliteter, som skal samhandle for å nå felles mål. Utfordrende og spennende!

Utdanning

Jeg valgte å gå på NTH fordi de var den eneste som hadde sivilingeniørutdanning da jeg tok utdanninga. Byggfaget har alltid interessert meg. Å kunne bruke naturfagene som jeg likte så godt på ungdomsskolen og videregående fristet. Utdanninga er allsidig, og åpner for mange muligheter!

Om meg

I fritida er jeg handballtrener for mine barn, liker å spille handball, og sykler gjerne en tur på fjellet. Jeg tar meg gjerne også en fisketur, helst med fluestanga. Jeg sitter i flere styrer, både i bedrifter og i organisasjoner.