Lise Indrøy

Serviceingeniør - FMC Kongsberg Subsea AS

Inviter

Rollemodellen er fullbooket og kan ikke inviteres.

Jobb

Jeg jobber som serviceingeniør hos fmc technologies. Jeg ble kalt inn på intervju da jeg gikk på brønnteknikk. Begynte som lærling der etter at jeg var ferdig med utdannelsen.Vi jobber med å teste, klargjøre og installere utstyr for subsea bruk. Det vil si ventiltrær, manifolder, separasjons anlegg, oppkobling av rør osv.Det betyr en del skruing på land, trykktesting osv. til en viss grad offshore også. Men der foregår mesteparten av jobben på havbunnen. Så da sitter vi inne sammen med ROV, eller i vår egen kontroll container og forteller ROV pilotene hva de skal gjøre og styrer utstyret vårt via pcer.

Utdanning

Jeg valgte utdanningen fordi den virket interessant, spennende, utfordrende og jeg visste at i enden ventet en god jobb.

Om meg

Jeg bor i Knarvik, rett utenfor Bergen. Der går jeg mye på tur i skog og mark med hunden min. Står på ski om vinteren, er mye på sjøen om sommeren. Prøver å få tatt meg en tur opp på Stat sammen med samboeren min på hytten for å surfe innimellom. Og er veldig glad i å reise, både på ferie og på jobb. Har reist offshore her og der, mest i nordsjøen men også et par land i Afrika, siden jeg begynte i lære da jeg var 18 år. Akkurat nå holder jeg på med et prosjekt i Horten. Testing av separator system for Total Pazflor. Dette skal installeres i Angola, så kommer nok til å jobbe der i et par år fremover.