Louise Helliksen

Senior Consulting Manager - Annet

Liker

Treningssenter, Utendørs, Våt i håret, Sydentur, Digital, Håndverker, Hund, Dress-code, Sporty, Pyntet, Gourmet, Espresso, Fargerik, PC, Teamarbeider, Best uten boss, Forskning, Design, Mote, Barn, Fargeblyanter

Jobb

Konsulent i ett av Norges største IT konsulentselskaper. Til daglig jobber jeg med strategi og forretningsutvikling hos kunder, og hjelper dem i å finne nye måter å benytte seg av teknologi i sin virksomhet. Det beste med jobben min er variasjon og stadig nye utfordringer som krever at jeg benytter all kompetanse og erfaring jeg har selv, og fra mine kolleger eller kunder.

Utdanning

Jeg har en bred utdanning, mye fordi jeg gjerne vil lære mye om flere områder for å bedre forstå hvordan ulike ting henger sammen. Jeg er naturlig nysgjerrig og søker kunnskap for å få en bedre forståelse. De første årene var kanskje ikke de mest motiverende, men gav meg ett godt grunnlag for karrièren. Jeg fant også min nisje igjennom organisasjon og ledelse, og har senere bygd på med ulike fagfelt knyttet til ledelse, endring og forretningsutvikling. Det har gitt meg nye muligheter på områder jeg finner interessant.

Om meg

Jeg er aleneamma til ei jente på 6 år og fritiden liker jeg å tilbringe sammen med henne, familie og venner. Vi er mye på turer i marka, på hytta og ski om vinteren. Er ellers glad i å trene og jobber på si med ett eget firma prosjekt!