Mads Martinussen

Prosjektleder og Senioringeniør - Goodtech

Liker

Langtur, Topptur, Casual, Laid-back, Espresso, PC

Jobb

Det å jobbe med slike systemer er veldig tverrfaglig, da en vil måtte samarbeide med alle som er inkludert i prosjektet. Dette inkluderer både elektrotekniske og mekaniske ingeniører. Gjennom min utdanning har jeg lært meg hvordan samspillet mellom store og små maskiner og et kontrollsystem må være. Jeg har lært hvordan en best overvåker og kontroller denne maskinen gjennom en forståelse av fysikken og matematikken bak. Dette gir meg en unik innsikt i alle systemer om bord. Det beste med den jobben jeg gjør er at jeg får en perfekt blanding mellom det å sitte på kontoret og å være ute i felt å se at de tingene jeg har jobbet med fungerer i praksis.

Utdanning

Jeg har tatt utdanning innenfor teknisk kybernetikk. Denne utdanningen gir en unik mulighet til å jobbe med et utall systemer. Alle systemer som en omgir seg med har aspekter fra kybernetikken i seg. Dette gjøres gjennom en kombinasjon av praktisk erfaring , matematikk og fysikk. Jeg har alltid ønsket å bli ingeniør, og har alltid likt utfordringene som ligger i realfagene. Gjennom studiet fikk jeg en unik mulighet til å se hvor kraftfullt verktøy realfag kan være. Overgangen fra en videregående var ikke bare enkel, men gjennom hardt arbeid og metoder lært gjennom videregående klarte jeg overgangen. Et studium med mye å gjøre gjør at en blir flinkere til å prioritere, samt blir god på å tilegne seg mye kunnskap i løpet av kort tid. Dette er egenskaper jeg har hatt stor bruk for i min yrkeskarriere.

Om meg

Jeg er gift og har 2 barn. Fritiden går ellers mye med til å komme seg ut i skog og mark både med og uten barn. Jeg driver med aktiviteter som sykling, langrenn, skikjøring, jakt og fiske.