Magne Bjørsmo

Byggteknisk rådgiver - Norconsult

Liker

Treningssenter, Utendørs, Lagidrett, Best med ball, Fotballfanatiker, Brettspill, Barn

Jobb

Jobber som byggteknisk rådgiver. I korte hovedtrekk går jobben ut på å være rådgiver både for utbygger og for de utførende på byggeplassen. Vi skaper løsninger for utbygger, og lager grunnlag for de utførende. En typisk hverdag kjører jeg beregninger av bygninger, strukturer og materialer for så å tilvirke tegninger og modeller som skal brukes på byggeplass. De beste med jobben min er at du føler at du er med på å skape ting og sette spor etter deg. Det gir en god følelse når du kan si at dette har jeg vært med på å bygge.

Utdanning

Hovedgrunnen til at jeg valgte utdanning som jeg gjorde var interessen for realfag på videregående og muligheten til å bli med å skape ting. I den videre utdanningen min fikk vi bygget videre på kunnskapen med realfagene fra videregående. Overgangen fra videregående til universitetet er ikke så stor om du vant til å legge ned en innsats og at du virkelig går inn for å gjøre ditt beste.

Om meg

Utenom jobb er jeg far til en gutt på 1 år, noe som virkelig gir perspektiv i hverdagen. Er glad i trening og idrett, drev aktivt med fotball frem til jeg var 26, men nå utføres interessen for fotball bare fremfor tv.