Mailen Greve

Head of Digital Academy - Equinor

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Ekstremsport, Våt i håret, Vind i håret, Digital, Dress-code, Casual, Sporty, Laid-back, Pyntet, Gourmet, Sort-hvitt, PC, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Dans, Sko, Interiør

Jobb

Jeg jobber med å introdusere nye måter å skaffe seg ny kunnskap på -innen digital teknologi for hele selskapet. Det innebærer blant annet å jobbe sammen med kolleger om å både definere hvilke kompetanseområder vi skal jobbe ut fra og hvordan læringsreisen deres kan se ut - både innholdsmessig og hvordan de kan få tilgang til kurs/kompetanse.

Utdanning

Jeg har studert i Norge, Frankrike og England. Samtidig har jeg vært veldig engasjert i studentmiljøet og i tillegg hatt jobb i IT bransjen. Det som var morsomt med å jobbe med det jeg studerte var at jeg kunne ta med dupedingser fra arbeidet og inn på skolen og vise hva det var vi lærte om fra skolebøkene i praksis. Jeg arrangerte også mange ulike typer fagkvelder hvor vi plukket fra hverandre gamle PCèr og satte de sammen igjen.

Om meg

Ved siden av jobben min i dag har jeg vært med på å grunnlegge og bygge opp en frivillig organisasjon for jenter i IT bransjen, Oda-Nettverk. Siden oppstarten har vi fått ombord over 8000 medlemmer, og vi planlegger og avholder inspirasjonsdager og fagkvelder hele året gjennom. Ellers så elsker jeg å gjøre ting som jeg egentlig er litt redd for, eller strengt tatt veldig redd for. Som å klatre i fjell, klatre med isøkser på frosne fosser, gå opp veldig høye fjell med og uten ski på beina. Hoppe i fallskjerm og padle elver er også på listen over det jeg egentlig ikke tørr men bare må.