Mari Breivik

Interaksjonsdesigner - Sopra Steria

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Topptur, Lagidrett, Våt i håret, Vind i håret, Best med ball, Backpacker, Sydentur, Digital, HTML, Hund, Casual, Sporty, Pyntet, Traktekaffe, Espresso, Fargerik, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Design, Mote, Interiør

Jobb

Jeg jobber som interaksjonsdesigner i Sopra Steria. Her er jeg konsulent, en jobb som betyr at jeg hele tiden bytter arbeidssted og hele tiden jobber innenfor nye bransjer og møter nye kollegaer. Jobben min går ut på å finne ut av hva mennesker trenger, også lage løsninger som passer. Dette kan være en ny nettside, en app eller bare en ny måte å jobbe på. I min jobb får jeg lov til å jobbe tett med mennesker og lære mye om ulike bransjer og yrker.

Utdanning

Som ung var jeg alltid god innen IT, jeg elsket å løse tekniske problemer, og fikk ofte dette ansvaret på videregående. Jeg hadde også troen på at IT var fremtiden vi burde satse på. Det tror jeg fortsatt. Det mest frustrerende i utdannelsen var å forstå logikken bak programmering, men en dag så løste deg seg, og da ga alt mening. Noe av det beste med dette studiet var å se hvordan bransjen utviklet seg mens jeg studerte. Et fag vi hadde første året var nesten utdatert på siste året, og det gjorde at vi hele tiden kunne lære nye ting. I tillegg så lærte jeg utrolig mye om hvordan ting fungerer, noe som alltid motiverer meg. Studietiden min var også en utrolig fin tid, jeg møtte venner tidlig på studiet og disse snakker jeg fortsatt med hver dag. Vi studerte til alle eksamener og løste innleveringer sammen. Dette var en veldig stor overgang fra videregående, hvor det var større fokus på egne oppgaver. Jeg trives best i sammarbeid med andre, så mine karakterer forbedret seg mye på dette studiet.

Om meg

Når jeg ikke er på jobb så er jeg glad i alt verden har å by på. Aller helst finner jeg frem pass og koffert så ofte jeg kan, og reiser så langt jeg kan. Når jeg ikke er på reise finnes jeg som regel på en cafe eller restaurant i Oslo. På sommeren er jeg som regel på et fjell et sted i Norge, eller et annet sted i verden. Jeg har også de siste årene lært meg å sy, så dette tar mye av fritiden.