Marianne Lie

Prosessingeniør - Equinor

Liker

Utendørs, Vind i håret, Bokorm, Te, Ettertenksom, Barn

Jobb

Jeg er prosessingeniør ved Hammerfest LNG, og har jobbet her siden 2011. Før det jobbet jeg 3 år ved Equinors anlegg på Mongstad. Jeg jobber med å ivareta anleggets tekniske integritet, og med modifikasjoner av anlegget. Det beste med jobben er at jeg har varierte arbeidsdager og spennende oppgaver. Jeg jobber selvstendig, men må hver dag samarbeide med andre. Det er fint å jobbe på et prosessanlegg, der det er enkelt å gå ut og se på utstyr i anlegget. Hammerfest LNG er et spennende anlegg med mange ulike og krevende problemstillinger og arbeidsoppgaver. Jeg samarbeid med andre med ulik utdanning og erfaring, og har mange hyggelige kolleger og godt arbeidsmiljø.

Utdanning

Jeg valgte utdanning ut fra interesse for kjemi og realfag. Jeg likte godt å studere, selv om utdanningen var krevende og tok mye tid. Det var imidlertid et veldig hyggelig studiemiljø, og jeg har gode venner fra studietiden. Jeg ser tilbake på studietiden med glede, og vet at jeg har mange muligheter i yrkeslivet med utgangspunkt i utdannelsen jeg valgte.

Om meg

Jeg har samboer og ett barn. Jeg er glad i å være ute og i aktivitet, og det er enkelt å få til når man bor i Hammerfest. Ellers liker jeg godt å lese og å lage mat eller bake. Jeg er aktiv i fagforeningen Tekna, både på arbeidsplassen og i fylket. Gjennom disse vervene blir jeg kjent med mange, og har mulighet til å bidra til spennende aktiviteter for både voksne og barn.