Marie Elise Aarrestad

Prosjekt- og byggeleder - ÅF advansia

Liker

Utendørs, Våt i håret, Vind i håret, Fotballfanatiker, Backpacker, Sydentur, Bokorm, Quiz, Musikk på øret, Brettspill, Casual, Laid-back, Gourmet, Kaffe Latte, Traktekaffe, Espresso, Te, Fargerik, Sort-hvitt, Mac, Teamarbeider, Ettertenksom, Forskning, Superhelt, Dans, Sko, Arkitektur

Jobb

Jeg er utdannet sivilingeniør innenfor Bygg og Miljøteknikk ved NTNU. Jeg jobber nå som prosjekteder i ÅF Advansia hvor jeg bidrar med å starte et nytt regionskontor og bistå små og større prosjekter med prosjektledelse, rådgivning og oppfølging. Jeg har en utrolig variert hverdag med alt fra prosjektoppfølging, kundebehandling, rådgivning og rapportskrivning. I utdannelsen min valgte jeg Bygg og Anlegg som spesialisering og videre prosjektledelse i bygg- og anleggsprosjekter. Jeg har skrevet en en master, som ser på BREEAM-NOR i byggeledelse med særlig fokus på Lean som implementeringsverktøy. Jeg fikk muligheten til å publkisere masteren min i ettertid, noe jeg er veldig stolt av. Hvordan byggebransjen påvirker miljøet er veldig viktig tema for meg!

Utdanning

Det mest interessante er hvor stor forskjell en kan gjøre ved å velge realfag. Jeg har alltid ønsket å endre verden og trodde jeg måtte gi opp matte for å få til dette. Takket være en klok storesøster (og sivilingeniør) fikk jeg innsyn i at en ingeniør gjør sitt for å forbedre verden hver dag! Det mest spennende med bygg-studiene er å se hvor mye de betyr. Bygg og infrastruktur omgir oss hver dag og påvirker oss på alle måter. Særlig er jeg interessert i å se hvordan vi kan være med å bedre miljøet, noe som var grunnen til at jeg skrev master om BREEAM. Et program jeg har stor tro på! I Nederland fikk jeg være med å teste betong som renser luften for nitorgengasser, noe som var utrolig spennende og som viste hvor konkret ingeniører kan bidra til en bedre verden.

Om meg

Jeg er 27 år og brenner både for jobben min og fritiden. Som nevnt har jeg et inderlig ønske om å endre verden, derfor involverer jeg meg i frivillige organisasjoner på fritiden (CISV er hjertebarnet mitt). Ellers er jeg glad i å strikke, danse, friluft og gode venner. Jeg har en samboer som gjør dagene mine mye lysere og en familie jeg setter høyt!