Marit Gjerstad

Seniorrådgiver - Annet

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Våt i håret, Vind i håret, Backpacker, Musikk på øret, Katt, Casual, Laid-back, Gourmet, Fargerik, PC, Teamarbeider, Pratsom, Forskning

Jobb

Jeg jobber som seniorrådgiver i Norges Vel. Jeg jobber med næringsutvikling og ulike prosjekt. Akkurat nå jobber jeg med bedrifter som dyrker tare, en ny marin næring i Norge.

Utdanning

I forhold til mitt utdannelsesvalg ble veien litt til mens jeg 'gikk' ? Jeg begynte på UiB og tok matte og ex.phil. Kom inn på UMB på Ås, og valgte akvakultur som fagretning. Jeg fikk økt interesse for organisasjonsfag og økonomi. Realfagene, kjemi, matte, biologi og statistikk var en del av grunnfagene. Statistikken var noe vanskelig, men, veldig morsomt å bruke det i min første jobb som forsker i Akvaforsk. Jeg har hele tiden hatt realfag i løpet av min utdannelse, men det har ikke vært fag jeg har tatt veldig lett, jeg har måttet jobbet med fagene. Klart at man i dag, 10 år etter jeg er ferdig med graden min, tenker på alternative utdannelser, men jeg er veldig fornøyd med valget mitt. Ås var et fantastisk bra studiested, jeg vil anbefale alle å huske på å engasjere seg i foreningslivet mens man er student, ikke bare sitte på lesesalen ?

Om meg

Jeg er 40 år og bor i Bergen. Jeg er aktiv i Røde Kors Omsorg og er medlem og aktiv i Venstre.