Marius Rønneberg Aurstad

Technical supervisor - Siemens

Liker

Utendørs, Lagidrett, Best med ball, Fotballfanatiker, Bokorm, Digital, Musikk på øret, Brettspill, Casual, Sporty, Laid-back, Espresso, PC, Teamarbeider, Ettertenksom, Barn

Jobb

Jeg jobber som produktsjef innen byggautomasjon i Siemens. Her har jeg ansvar for en gruppe som jobber med support og tilrettelegging for interne og eksterne kunder/partnere. Jobben inneholder også mye kontakt med personer i tilsvarende stilling i Norden, samt ressurser i vårt hovedkontor i Sveits. Jeg fikk nåværende stilling etter et internt jobbytte på grunn av gode resultater i forrige stilling (salg). Ble først ansatt i Siemens på grunn av et utdanningsnivå som tilsa evne til å lære, selv om jeg manglet relevant erfaring.

Utdanning

Ønsket/planen om å bli sivilingeniør kom tidlig etter ""forslag"" fra en onkel. Teknisk kybernetikk ble valgt som studieretning dels på grunn av den store spennvidden i fagfeltet (medisin - navigasjon - havbruk - elektro) og dels av tilfeldighet da det hører sammen med data og elektro som også ble søkt.

Om meg

Har tre små barn som er førsteprioritet, både hjemme og på hytta på fjellet. Ellers er jeg glad i fysisk aktivitet og varierer gjennom året mellom innebandy, terrengsykling og fotball. Er også storforbruker av musikk.