Marius Værdal

Prosjektleder - Proneo

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Håndverker, Hund, Casual, Traktekaffe, Espresso, Sort-hvitt, Teamarbeider, Pratsom, Biologi, Arkitektur

Jobb

Som ansatt i Proneo går arbeidsdagen med til å jobbe i ulike prosjekter. I et prosjekt kan jeg ha ulike roller: Prosjektledelse, kartlegging og analyser, økonomi, utvikling av forretningsmodeller osv. Realfagene kommer til anvendelse både i direkte prosjektarbeid (statistikk, analyser osv.), men også for å forstå bransjene jeg jobber innenfor. Eksempelvis: Fornybar energi/ vindkraft, mat/næringsmiddelteknologi.

Utdanning

Det mest interessante med min utdanning er tverrfaglighet mellom økonomifaget, entreprenørskap og produktutvikling innen mat. På videregåendenivå var jeg enda utsikker på hvilken videre utdanning jeg skulle velge og tok flest mulig realfag for å holde mulighetene åpne. Valget om å starte på økonomi og ressursforvaltning på UMB var nettopp for å kunne kombinere økonomi med realfagene. Jeg hadde da stor nytte av realfagene fra Inderøy vgs. de første 1-2 årene.

Om meg

Klassiste trønderske interesser som: jakt, fiske, sykkel, langrenn Engasjement for lokal næringsutvikling gjennom styreverv i Fresk Treningssenter, Husfrua Spiller også håndball på et meget LAVT nivå.