Markus Fischer

Founder - Fischer Smart Control

Liker

Utendørs, Vind i håret, Backpacker, Bokorm, Musikk på øret, Brettspill, Håndverker, Casual, Laid-back, Gourmet, Kaffe Latte, Espresso, Te, Fargerik, Spraglete, PC, Teamarbeider, Ettertenksom, Forskning, Barn

Jobb

Har etablert mitt eget selskap. Visjonen er å få fart på bruk av fornybar energi med blikket rettet mot framtidens utviklinger i energimakedet. 'Smart Grid' tilbyr på en god del utfordringer. En (r)evolusjonær softwareløsning med systemintegrasjon for effektiv effekt- og energiflyt i bygninger/prosesser skal hjelpe til å skaffe grunnlaget for det.

Utdanning

Utfordrende fag: Alle de fagene man er nødt til lære stoffet utenat. Enkle fag: Alle de fagene det holder å skjønne sammenheng. Det er svært spennende å lage teoretiske tankemodeller som bekrefter seg i realiteten. I ingeniørvitenskapet overføres teorien i praksis med målbart resultat - Nydelig!

Om meg

Liker å bruke sykkel/MC og trives med kano. Å padle gjennom naturen, å sove under stjerneklar himmel har noe for seg. Spesielt når jeg får motivert guttene mine å bli med - funker vanligvis. Er lidenskapelig trombonist som orienterer seg gjerne i det klassiske retningen. Er lite glad i dugnadsarbeid fordi det mangler dugnadsgenen hos oss tyskerne ;-)