Martin Benoni Hindmarch

Principal Engineer in Offshore Wind Turbine Generators - Equinor

Liker

Synger, Spiller, Håndverker, Katt, Hund, Casual, PC, Best uten boss, Superhelt

Jobb

Jeg er så heldig å få jobbe med å utvikle fornybar energi i Equinor i en tid med my teknologisk utvikling i dette feltet. Jeg jobber i Vind Teknologi avdelingen og har ansvar for Offshore vind turbiner. Oppgavene mine går ut på å gi design og teknisk støtte til utbygningsprosjektene i både planleggings- og utførelsesfasene samt følge med i vindturbin-markedet for utstyr som kan redusere kostnadene eller øke produksjon. På den måten er jeg med på å skape en verden som er litt mindre avhengig av olje og gass. Viste du for eksempel at Equinor er med å utvikle et felt som potensielt sett kan produsere 10% av Storbritannias strømforbruk?

Utdanning

Jeg hadde veldig varierte karakterer på ungdomsskolen og videregående, og var en god stund usikker på hva jeg skulle bli. Mine sterkeste fag var matte og fysikk, jeg hadde alltid vært interessert i tekniske ting, hadde lyst til å reise, og ikke minst få en solid utdannelse som kunne brukes til mye. Så etter hvert kom jeg fram til at sivilingeniør var det beste valget. Bestefaren min var også sivilingeniør og hadde studert ved Cambridge i England - så jeg var nok litt inspirert av han.

Om meg

Gjennom utdannelse og jobb har jeg bodd i Norge, England, USA, Abu Dhabi og Qatar. Kite Surfet i Qatar, har svømt 16 km over Oslofjorden fra Moss til Horten, fridykket etter kamskjell i Sogn og Fjordane, spiller gitar & piano og har en hund som heter Pippin.