Martin Berger

Student

Liker

Utendørs, Våt i håret, Vind i håret, Synger, Katt, Hund, Gourmet, Te, PC, Teamarbeider, Design, Fargeblyanter

Jobb

Jeg studerer og lærer fortsatt mye nytt. Det er spennende og jeg får også prøve noe av det jeg lærer på lab. På fritiden jobber jeg også mye frivillig i linjeforeningen og i Revolve NTNU. Sistnevnte er en organisasjon som hvert år lager en racerbil fra bunnen av. Det tar mye tid og krever mye teknisk kunnskap. Jeg jobber der som grafisk designer og jobber derfor mest med utforming av magasin, plakater, nyhetsbrev, osv. Samtidig så lærer jeg mye om racerbilen og det å jobbe sammen i team. Vi har ofte møter og koordinerer og samarbeider tett på tvers av grupper for å få et så godt som mulig resultat. Ved siden av jobber jeg også litt for instituttet mitt med organisering og kontakt med studenter og videregående elever. Deriblant representerer jeg NTNU på bedriftsdager som Materialdagen og Kjemidagen samt åpen dag og jentedagen med flere.

Utdanning

Jeg går sivilingeniørstudiet i kjemi og har spesialisert meg mot materialteknologi. På videregående likte jeg best kjemi og det førte meg mot studiet uten at jeg hadde noen spesielle tanker om hvor veien skulle gå videre. Heldigvis var studiemiljøet bra og jeg trives godt med fagene. De kan til tider vise seg litt utfordrende, men er til gjengjeld veldig givende når jeg forstår de. I starten var fagene veldig brede og grunnleggende. De var hovedsaklig ment for å gi et godt grunnlag for sivilingeniør studiene. Det gikk i mye kjemi, fysikk, statistikk og mattematikk. Generelt veldig teknologisk rettet. Senere har jeg fulgt mine interesser og endt opp med å studere materialer og med et videre fokus på egenskaper og etter hvert mer rettet mot nanoteknologi og karakterisering av materialenes egenskaper.

Om meg

Jeg er en ganske rolig fyr. På fritiden synger jeg i kor, leser bøker, går på tur, ser på film eller går på teater. Jeg har spilt litt i skuespill, skrevet magasin og bruker kameraet mitt flittig som hobbyfotograf.