Martin Stok

Inkubatorleder - Lillehammer og Gudbrandsdal Kunnskapspark AS

Liker

Utendørs, Vind i håret, Best med ball, Digital, Casual, Laid-back, Gourmet, Kaffe Latte, Espresso, Te, Fargerik, Sort-hvitt, Teamarbeider, Pratsom, Forskning, Design, Barn

Jobb

Jeg er bedriftsrådgiver, og jobber mest med nyetablerte bedrifter innenfor IKT, opplevelser, reiseliv og tjenesteyting. Jeg hjelper de til å komme i gang med bedriften, og bistår i å utvikle nye produkter og tjenester, undersøke markedet og markedspotensialet, finne samarbeidspartnere, organisering av bedriften og få til salg og skaffe bedriften inntekter.

Utdanning

Det som var det aller beste med min utdanning var det å ha mye prosjektarbeid med andre studenter, hvor vi måtte gjøre alt fra design, styrkeberegninger og produksjonstegninger til gjennomføring av bruker- og markedsanalyse og utvikling av markedsføringskampanjer. Utdanningen var en blanding av real-, design- og markedsføringsfag. Det som overrasket meg var faktisk hvor mye kunst- og tegnefag vi hadde! Det viktigste med utdanningen har vært å lære seg til å tenke strukturert og logisk.

Om meg

Jeg er opprinnelig fra Nederland, og har etterhvert lært meg å gå på ski (mer eller mindre). Det å gå skitur, eller gå tur i fjellet på sommeren, er noe av det beste jeg vet!