Merete Løberg

Salg- og markedsdirektør - Veidekke Entreprenør

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Topptur, Bokorm, Musikk på øret, Brettspill, Sporty, Kaffe Latte, Pratsom, Ettertenksom, Dans, Barn, Interiør, Arkitektur

Jobb

Jeg jobber som salg- og markedsdirektør i Veidekke Eiendom. Vi kjøper tomter, utvikler gode boligprosjekter, selger og bygger husene. Jeg har jobbet med bolig siden jeg var ferdig med studiene og har vært på byggeplass, jobbet med prosjektutvikling og nå har jeg ansvar for alle som jobber med salg, marked og kunder i Veidekke Eiendom. De jobber blant annet med markedsanalyser, markedsføring og salg av boligene vi utvikler. Jeg får være med å påvirke og utvikle gode hjem for folk. I Veidekke har jeg mange dyktige kolleger som alle har mye å bidra med i prosjektene våre. Det å jobbe med boligprosjekter gir en egen stolthet, det er byggverk som blir stående.

Utdanning

Jeg er glad i realfag og matte, og jeg ønsket å jobbe med noe som påvirker og betyr noe for mennesker og samfunn. Jeg synes at noen av fagene var utfordrende, men trivdes så god med fagretning og studiemiljø at det veide opp. Etter at jeg var ferdig på NTH/ NTNU, har jeg tatt grunnfag Psykologi og er snart ferdig med en bachelor i Økonomi og ledelse. Jeg er glad i å lære og synes det er gøy å fylle på med kunnskap som gir nytte i jobben og privat.

Om meg

Jeg liker å være sammen med familien min og venner, lage god mat, lese bøker, trene og gå på høye luftige fjelltopper. Jeg begynte å klatre da jeg studerte og det har jeg fortsatt med.