Merete Løberg

Administrerende direktør - Annet

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Topptur, Bokorm, Musikk på øret, Brettspill, Sporty, Kaffe Latte, Pratsom, Ettertenksom, Dans, Barn, Interiør, Arkitektur

Jobb

Jeg leder Selvaag Prosjekt. Vi er en totalentreprenør som driver med boligfornyelse for borettslag og sameier. Typiske oppdrag kan være betongrehabilitering, nye bad, utskifting av vinduer eller el-bil ladere. Vi er opptatt av å være gode rådgivere for kundene våre slik at de kan gjøre gode valg med tanke på kvalitet og energi. Jeg synes det er gøy å få være med på å løfte eksisterende boliger til å bli mer bærekraftige.

Utdanning

Jeg er glad i realfag og matte, og jeg ønsket å jobbe med noe som påvirker og betyr noe for mennesker og samfunn. Jeg synes at noen av fagene var utfordrende, men trivdes så god med fagretning og studiemiljø at det veide opp. Etter at jeg var ferdig på NTH/ NTNU, har jeg tatt grunnfag Psykologi og en bachelor i Økonomi og ledelse. Jeg er glad i å lære og synes det er gøy å fylle på med kunnskap som gir nytte i jobben og privat.

Om meg

Jeg liker å være sammen med familien min og venner, lage god mat, lese bøker, trene og gå på høye luftige fjelltopper. Jeg begynte å klatre da jeg studerte og det har jeg fortsatt med.