Mohammad Rafi Khajeh

Webutvikler og Event ansvarlig - Revolve NTNU

Liker

Treningssenter, Utendørs, Kampsport, Best med ball, Friidrett, Backpacker, Sydentur, HTML, Spiller, Hund, Uniform, Sporty, Fastfood, PC, Teamarbeider, Forskning, Superhelt, Design

Jobb

Jeg er Event og Webansvarlig hos Revolve NTNU. Mens resten av teamet designer og bygger racerbil, så planlegger jeg to av de viktigste arrangementene for Revolve NTNU. Det ene er karrieredag kalt RevolveDagen og det andre dagen er Avudking av bilen. Begge arrangementene besøkes av over 600 personer og krever derfor mye forarbeid for å få de resultatene vi har. Som Webutvikler så har jeg ansvaret for å utvikle og vedlikeholde nettsiden vår (revolve.no). Det kan for eksempel være; å undersøk ulike rammeverk for webutvikling og brukt det som best hadde dekket Revolve sine behov for en nettside.

Utdanning

Det jeg finner interessant om utdanningen min (informatikk), må være gleden av nyskapning. Jeg begynte på samfunnsøkonomi ved NTNU, men trivdes ikke men planla å begynne på nytt studie når jeg hadde fullført bachelorfagene. Jeg endte med å velge informatikk, og kombinerte breddeåret mitt med det. Altså de fagene jeg tok på informatikk første året dekket 60 studiepoeng av bacheloren på samfunnsøkonomi. Jeg valgte informatikk fordi data og programmering var noe jeg hadde interesse for gjennom oppveksten. Jeg er så glad for å ha begynt på informatikk, rett å slett fordi jeg trives og har det gøy hverdag. Fagene er krevende og vanskelig men med fokus og struktur så klarer man seg og siden det er kule fag, så vil man forstå og lære dem. Objektorientert programmering er en av fagene jeg hadde, der jobber man med programmeringsspråket java og på øvingene har man som oppgave å lage spill, som er kjempe gøy. Jeg lagde sjakkspill og TicTacToe for eksempel.

Om meg

Jeg driver med fotball utenom studiene for å ha det gøy og ikke minst ser god del på netflix for å slappe av etter de lange dagene på jobb og skolen.