Monica Iren Alvestad

Avdelingsleder - GE Healthcare

Liker

Lagidrett, Best med ball, Quiz, Synger, Katt, Sporty, Pyntet, Teamarbeider, Pratsom, Sko, Barn

Jobb

Idag: Avdelingsleder på et laboratorium, personalansvarlig for 30 medarbeidere. Daglig administrasjon av driftslab, medarbeiderkontakt og -vurdering. Ingen dager er like og ingen dager blir som planlagt.. Godt arbeidsmiljø. Har tatt etterutdanning innenfor ledelse, bruker ikke så mye av basisutdannelsen min i det daglige arbeidet. Trives i en travel hverdag med nye utfordringer om ikke hver dag, så ihvertfall hver uke!

Utdanning

Jeg var "skoleflink" på ungdomsskole og tildels på videregående, kunne velge nesten hva som helst av høyere utdanning. Var veldig interessert i kjemi fordi jeg hadde en inspirerende kjemilærer på vgs. Hadde ikke så lyst til å bruke alt for lang tid på en utdannelse og valgte derfor 2-årig analytisk kjemi i Krsand i stedet for 5-årig berg-linje på NTH som også var aktuelt da jeg skulle videre. Har aldri angret på valget, selv om det nok var tilfeldig den gang. Har alltid likt realfag. Overgangen fra vgs til ADH (som det het i 1987) gikk helt smertefritt. Det vanskeligste var nok å flytte på hybel langt hjemmefra. Studiet var lite, vi var ca 15-20 studenter som gikk to år sammen og hadde ganske tett dialog med foreleserne. Etter at jeg begynte å jobbe har jeg tatt enkeltfag ved Universitet i Oslo og Universitetet i Agder ved siden av full jobb.

Om meg

Fritidsinteresser: Tidl. spilt mye håndball (ikke nå lenger) Oppfølging av barn (styrearbeid i lag og foreninger) Synger i kor Lesegruppe (all slags litteratur) Etterutdanning