Monica Paulsen

Prosjektleder - Kunnskapsparken Helgeland AS

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Digital, Musikk på øret, Spiller, Kaffe Latte, PC, Teamarbeider, Forskning, Design, Sko

Jobb

I Kunnskapsparken Helgeland jobber jeg med prosjekter som skal bidra til økt forsknings- og utviklingsaktivitet i bedrifter på Helgeland. Tidligere har jeg jobbet med engineering innen masking/produksjon/prosess i 15 år.

Utdanning

Jeg har valgt en utdanning som er utradisjonell for jenter, og som har gitt meg stor frihet til å velge interessante jobber der jeg får brukt min kompetanse på mange ulike måter. Jeg fikk jobbe mye med det som på grunnskolen var mitt favorittfag: matematikk, i tillegg til en rekke tekniske fag. På videregående gikk jeg yrkesfag og utdannet meg til maskinist. Deretter tok jeg ingeniørhøgskole og sivilingeniørutdanning som bygget på den maskinfaglige bakgrunnen. Ved å ha en praktisk fagutdannelse i bunnen får man en god forståelse for problemstillinger også på et mer teoretisk nivå.

Om meg

Fritiden min bruker jeg sammen med familien min, på Geocaching, reiser, film, konserter eller teateropplevelser. Jeg er glad i å gå på fjellet, toppturer eller skogsturer, og i tillegg spiller jeg fløyte i Vikabandet.