Monica Strand

Prosjektleder - Evry

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Topptur, Vind i håret, Backpacker, Digital, Quiz, Brettspill, Casual, Sporty, PC, Mac, Barn

Jobb

Jeg jobber som prosjektleder for implementeringsprosjekter innen IT-drift med mål om å bygge og utnytte standardisert prosjektmetodikk for å sikre kvaliteten på leveransen og utnytte prosjektressursene på best mulig måte. Bakgrunn fra akademia med undervisning i programmering, webteknologi og IT-teknologifag, oppbygging av studieprogram innen IT og web på bachelor- og masternivå og prosjektleder for komeptansebygging og internasjonalisering av fagmiljø med mål om tilstrekkelig førstekompetanse til å bygge og kjøre master- og doktorgradsløp.

Utdanning

Jeg fattet i utgangspunktet interesse for datamaskiner og hvordan man kunne utnytte disse til å forme websider. Jeg hadde brukt data lenge, men ikke på denne måten. Dette var i 1998. Jeg lærte hvordan jeg kunne bygge om websider og linke dem sammen. Jeg lærte også masse om bilder og bruk av disse. Jeg hadde egentlig tenkt å gå en webutdanning, men fant ut at hvis jeg først skulle utdanne meg innen data kunne jeg like gjerne gjøre det skikkelig og valgte derfor dataingeniør (måtte først ta et år med realfag siden jeg dessverre hadde valgt bort dette på videregående). Jeg var ferdig utdannet ingeniør i 2002. Da var arbeidsmarkedet på det absolutt laveste etter at at dot-com-boblen hadde sprukket året før. Jeg valgte da å ta en mastergrad innenfor medieteknologi og elektronisk publisering. De siste årene har jeg jobbet med sertifisering og formalisering av prosjektlederkompetanse som prosjektleder med infrastrukturkompetanse.

Om meg

Jeg liker godt å trene, være sammen med mine tre barn, liker å være sammen med venner, slektsforskning, bildebehandling, snowboardkjøring, sykling i skogen, skigåing, jogging, turer i marka og fjellet, lesing, TV-serier som Criminal Minds og CSI og generelt duppeditter og dingser.