Monika Næss

Kvalitets- og sveiseleder - Enwa Water Treatment AS

Inviter

Rollemodellen er i permisjon og kan ikke inviteres.

Liker

Utendørs, Våt i håret, Vind i håret, Pratsom, Biologi, Arkitektur

Jobb

Jeg jobber med sveiseledelse, oppfølging av kvalitet, registrering og behandling av avvik og utarbeidelse av nytt kvalitetssystem for bedriften. Vi har et stort verksted rett ved siden av kontoret, så jeg har mye kontakt med sveisere og industrirørleggere der. Jobben er spennende, utfordrende, fleksibel og jeg har mange gode kollegaer.

Utdanning

Jeg har alltid likt realfag, spesielt biologi. Da jeg startet på det jeg trodde var bioteknologi, innså jeg etter hvert at materialteknologi var mer interessant, og ved hjelp av gode forelesere fikk jeg innblikk i et helt nytt og veldig spennende fagfelt. Etter 6 år i jobb var jeg moden for litt mer skole og tok da en Master i Undervannsteknologi ved NTNU. Dette fikk jeg støtte til av arbeidsgiveren min.

Om meg

Jeg er opprinnelig fra Fagernes i Valdres, men har familie og venner i Vestfold så nå bor jeg i Sandefjord. Jeg liker vinter, snø og ski, samt sommer, sol og bading. Jeg er sosial og liker å ha mange folk rundt meg. Fritidsinteresser kan variere mye, men liker godt å sykle, arrangere fester og å lage mat til gode venner.