Morten Braatø

Site Director (fabrikksjef) - Ulefos Jernværk AS

Liker

Treningssenter, Utendørs, Bokorm, Håndverker, Casual, Sporty, Gourmet, Espresso, Fargerik, Teamarbeider, Pratsom, Best uten boss

Jobb

Lede og utvikle Ulefos Jernværk. Sette igang og følge opp aktiviteter for å sikre at bedriften ivaretar krav og forventninger innen HMS, fornøyde kunder, utvikling av ansatte og eiernes forventninger til lønnsomhet. Hverdagen er veldig variert, jeg liker veldig godt å jobbe med mange forskjellige typer mennesker og føle at jeg får brukt "hele meg". Det er også gøy å produsere noe som en kan ta og føle på og som mange har et forhold til I hverdagen.

Utdanning

Jeg har alltid vært nysgjerrig på hvorfor ting er som de er og trivdes godt med fysikk, kjemi osv. Flere i kullet ville studere på NTNU så dermed var det også naturlig for meg å søke dit. I løpet av studietiden syntes at de mer teoretiske fagene som matematikk var tyngre enn anvendte fag som kjemi/prosess og organisasjonsfag/psykologi. Det var mye lettere for meg å motivere meg for å lære teorien når jeg skjønte hva den skulle brukes til i arbeidslivet. Jeg hadde også stor glede av sommerjobb i industrien under studietida, det ga meg enda større innsikt i hvordan jeg kunne anvende kunnskapen. Og interesse for samspillet mellom ansatta og ledelse.

Om meg

Jeg liker å jobbe med å utvikle mennesker, jeg er nysgjerrig på å lære meg nye saker bla. leser jeg lokalhistorie og syns også det er spennende med de store endringene samfunnet gjennomgår på grunn av digitalisering og globalisering. Ellers er jeg glad i å sykle og være sammen med familien inkl. 2 tenåringer på Stathelle/Sundby.