Morten Minde Neergaard

Programmør - Cisco

Liker

Utendørs, Backpacker, Bokorm, Traktekaffe, PC, Pratsom

Jobb

Jeg lager videokonferanseutstyr, både små og store maskiner for å kommunisere raskt og effektivt med andre over Internett. I løpet av en normal hverdag som Programmør møter jeg på mange forskjellige problemer. Systemene vi lager er designet her i Norge, inkludert kretskort, optikk og fysisk utforming. Blant annet dette gjør at jeg får jobbet med mange spennende problemstillinger sammen med mennesker fra hele verden, mennesker med forskjellig utdanning og bakgrunn enn meg.

Utdanning

I løpet av en femårig mastergrad i informatikk ved NTNU i Trondheim, spesialiserte jeg meg innenfor kunstig intelligens og lingvistikk. På videregående gikk jeg Elektro og Flyfag, og i løpet av studietiden har jeg tatt fag innen mange forskjellige felter, spesielt forskjellige emner innen data. Jeg har kun et absolutt minimum med matematikk, og desto mer praktiske fag – I den grad en realfaglig utdanning kan kalles praktisk.

Om meg

Jeg er aktiv klatrer og liker å svømme og gå turer samt stå på ski, leser en del bøker, og jeg elsker å reise og å lære meg nye språk. Finner aldri tid til å kjede meg, og det er slik jeg liker det!