Morten Ødegård

Prosjekt Ingeniør - Subsea 7

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Lagidrett, Våt i håret, Vind i håret, Backpacker, Musikk på øret, Uniform, Casual, Sporty, Gourmet, Traktekaffe, PC, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Sjefete, Forskning, Design, Arkitektur

Jobb

Jeg jobber hos Subsea 7 på Fornebu i Bærum. I subsea 7 jobber vi ofte på havdyp som er utilgjenglig for dykkere, så min jobb er knyttet opp til bruken av mini-ubåter (ROV) på store havdyp. Det beste med jobben er at en kombinerer kontor og offshore arbeid. I denne jobben er det realfaglige fundamentet viktig for å forstå ,og å dra nytte naturens lover og regler.

Utdanning

Min utdanning startet med elektro-udanning på videregående skole, dette ga meg et godt grunnlag og innsikt i fagfeltet. Deretter gikk jeg inn i militæret og har en 2-årig befalsskole med spesialisering innenfor planleggning. Jeg har total 4 års erfaring som offiser i Luftforsvaret. I løpet av mine år i forsvaret ble jeg mer og mer nysgjerrig og interressert i teknologi. Så jeg bestemte meg for å studere til å bli maskiningeniør. Dette studiet er meget vidtomspennende, og legger et veldig godt grunnlag for å jobbe i mange bransjer.

Om meg

Jeg er en aktiv person som elsker ski og fjell på vinteren, og lange turer i fjell og mark på sommeren. En annen av mine lidenskaper er reising, og jeg har så langt i livet besøkt over 40 land, og flere skal det bli.