Morten Resve

Bedriftsrådgiver - NTE

Liker

Lagidrett, Sydentur, Digital, Musikk på øret, Katt, Fargerik, PC, Teamarbeider, Superhelt, Barn

Jobb

Jeg jobber som bedriftsrådgiver hos NTE Marked, her jobber jeg på bredbåndavdelingen. Min jobb er å selge fiber (noe radio) til bedrifter i Nord-Trøndelag og Trondheim. Verden går frem over, det gjør også behovet for høyhastighets internett - derfor er det viktig at alle bedriftene i Nord-Trøndelag og Trondheim får fiber. Fiber bidrar til verdiskapning.

Utdanning

Etter endt videregående utdanning (idrettsfag) hadde jeg et ønske om å gå videre på ingeniør, da realfag interesserte meg. For å tilfredsstille kravene til opptak til ingeniør møtte jeg ta ett år på HiNT på forkurs. Nå var tiden inne for militærtjeneste, den valgte jeg å ta to år på Hærens Ingeniørhøgskole før jeg avsluttet utdanningen på HiST, Utdanningen innen telekommunikasjon har gitt meg god kompetanse og bred plattform innenfor mine interesser og ikke minst min jobb. Selv om jeg jobber med salg, er den tekniske bakgrunnen absolutt noe som har gitt meg et pluss.

Om meg

Av personlige interesser er jeg det som kan kalles aktiv på fritiden. Jeg elsker å være med å bidra og engasjere meg i idrettslag og frivillige organisasjoner. Jeg har også fire barn og kone som beriker min hverdag, disse bidrar også til at jeg har en aktiv fritid utenom de vervene jeg har selv.