Morten Warankov

CEO - Abacus PLM Solutions as

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Våt i håret, Friidrett, Quiz, Musikk på øret, Sporty, Pyntet, Gourmet, Teamarbeider, Best uten boss

Jobb

Jeg er øverste ansvarlig for utbyggingsprosjekt til oljeindustrien på norsk sokkel. Ansvaret omfatter både teknisk utførelse, kvalitet, kontrakt, Helse Miljø og Sikkerhet, plan og innkjøp.

Utdanning

Jeg har alltid hatt stor interesse for duppedingser, og samlet på mye rart som ung. Jeg var flink til å plukke ting fra hverandre, men ikke så flink å sette det sammen. Det har bedret seg. Nå setter jeg sammen flere ting enn jeg plukker fra hverandre. Utdanningen min gjorde meg i stand til å se sammenhengene, og å vite hva jeg kan tukle med, og hva som bør få stå i fred...eller fikses av noen andre dersom det er behov for det. Etter videregående tok jeg ingeniørutdanning innen skips- og marinteknikk ved det som i dag er HIST. Deretter fortsatte jeg med ett påbyggingsår innen Marinteknikk i Narvik, før jeg avsluttet med to år ved Institutt for Marin Teknikk på NTNU.

Om meg

Jeg har en stor og trivelig famile, bruker mye tid sammen med dem, og når jeg har ledig tid tar jeg gjerne på meg joggeskoene og løper en tur i marka. Det synes jeg at jeg er flink til. Jeg løper helst korte løp - der har jeg mine medaljer, men trives mer og mer med løp som varer lenge - veldig lenge.